26 Ekim 2009 Pazartesi

Çılgın Takı pick me!

en eglenceli takı pick me! eminim takı koleksiyonunuz içinde olmasını istiyceksiniz.




görsel yönden sizi etkileyen ve değişik duygular uyandıran bu takılar neon renklerde,






sevdiklerinize bile armağan edebilirsiniz. pick me! yaratıcı ve babası Sadi Tekin tasarımları olan bu takılar size neşe katıcak. El çizimleriyle hayat bulan bu tasarımlar 3mm akriliklerden lazerle kesilip yapılıyor. Koleksiyon yüzük,kolye,küpe ve yaka iğnesinden olusmakta,

ev aksesuarı olarakta yeni tasarımlar yapmaya başlayan pick me! bardak altlığı,anahtarlık ve masaüstü süsü gibi ve daha bir çok tasarımda eklenicektir. Eminim bunlara evinize veya ofisinizin masasında güzel duracaktır.



pick me tasarımlarında en dikkat çekici koleksiyon kamasutra koleksiyonu bu eğlenceli yüzükler parmağınızda görenleri şaşırtıcaktır.
ilginç bir koleksiyon olan kamasutra yüzüklerle size seks hareketleri öğretiyor. eğlenceli ve biraz yaramazca :) parmağına takma cesareti bulan var mı çok merak ediyorum. :)






lk kez 2005 yılında üretilen pick me! 2006 2007 yıllarında İstanbul Design Week 'te sergilendi ve büyük beğeni kazandı.




pick me! lere nasip sahip olucam derseniz. istanbul modern girişindeki hediyeciden, karınca design kanyon avm-kapacity avm-akmerkez avm ,nişantaşı Blisskiss ten alabilirsiniz.
yakında sitesinden de satışa başlanıcak gezmek ve pick me! leri yakından tanımak için http://www.mypickme.com/ adresinde detaylı inceliyebilirsiniz. yaratıcı deha sadi tekini tanımak isterseniz http://www.saditekin.com/ adresini gezebilirsiniz.


bu zevkli takılar tasarım tutkunlarının zevkine hitap edicektir.sizlerde muhakkak bu ilginç tasarımlarda elde edin rookie girl öpüldünüz ;)








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder