24 Şubat 2010 Çarşamba

Dikkat bu şişe bağımlılık yaratır.

Bir şişe bu kadar seksi olmamalı insanı alkolik olmaya itebilir. Absolut votka markası her sene değişik temalarla piyasaya sürülüyor. Bu sene Hard Rock rüzgarına oda kapılmış olcak ki Rock temalı siyah deri zımbalı şişe kılıfı sınırlı sayıda alıcılarına ulaşmayı bekliyor. bu şişe bende zaaf oldu gerçekten reklam kampanyalarından söküp çıkarmak istiyorum :) reklam kampanyalrıyla kitleleri etkileyen marka 2007 senesinde çizgisinde değişim yaparak güçlü tasarımlara imza attı."Sizin absolut dünyanız hangisi?" sloganıyla tasarlanan şişler ve reklam afişleriyle moda dünyasında da yer aldığını bizlere kanıtlıyor.

Rock edition ambalajı tasarımı daha önce Marshall için amfi,Gibson için gitar temalı ürünlerin tasarımlarına imza atmış olan Belçikalı tasarımcı Natalia Brilli imzalı

Absolut eşcinseller içinde bir şişe tasarımı yapmış gökkusağının renklerinden ilham alınan bu tasarım Pernaud Ricard imzalı bu dizayn Absolut Colors 19 ülkede satışa sunuldu.Bu dizayn satışının bir kısmı eşcinsel vakıflarına bağışlanacak.


Party tasarımı Absolut votka şişesi gecelerin ışığı olucak gibi şişe koleksiyoncuları absolut dizaynlarını takip edin. içkimi teşekkürler şişe kalsın ama ;)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder