11 Mart 2011 Cuma

I-DECO DEKORASYON MODASI

Moda sadece üzerimize giyindiğimiz bir algı değil.Günümüzde kendimize baktığımız kadar yaşam alanlarımıza hatta tercih ettiğimiz mekanlarda bile tasarım yerleri tercih ediyoruz. Artık mobilya tasarımlarında bile sıradanlıktan sıyrılan tasarımlar hakim Gelişen dekor modasını takip etmek ve hızına yetişmek gerçekten zor        I-Deco tasarım fuarında yaratıcı mimarların yanı sıra minik yetenekler de kendi tasarımlarını yapmışlar, başarılı isimlerin yer aldığı fuar ufkunuzu açıp sizi başka diyarlara götürecek.


Desing Week kapsamında işlerine bayıldığım Gürsan Ergil yıllanmış ağaçlara verdiği formlar deneyselin üstünde bir çalışma sergiliyor. Bir eşi daha olmayan bu tasarımları incelemenizi tavsiye ederim. Espirili sunumu ile fuarda en dikkat çekici alandı.


Naif tasarım ekibinin boğaz köprüsü kitaplığı evinizin en güzel köşesine yerleşmeye hazır.






Zift genç bir ekip zevk için yaptıkları çalışmaları görsel yönden fazlasıyla zengin masa ortasına canlı bitki ekme alanı fikri çok hoş sokak bankları böyle tasarlansa ne güzel olur her yer tasarım. Sohbetlerine doyum olmayan bu ekip isteklerinizi rica kabul edip uygulamaya geçiyor.






Erdeniz Kurt artık tanımayan kalmasın Senin hayatın köşemde kendisiyle keyifli bir sohbet ettik. Dogo köpeğini ve fes avizesi en sevdiğim parçaları Esprili çay bardağına dikkat üretime başlayan Deniz'in bu tasarımını raflarda hemen görmek istiyorum.






Pleksi modası sizin evi sarmadı mı? Aaa olmadı şimdi bu fikir zihninizde türlü oyunlar yaratacak. Eyfel kulesi yaslanıp çay yudumlasak hem yemek yesek hem satranç oynasak bu tasarımlarda hepsi var.




Mobilya dışında evde neye ihtiyacın varsa bu fuardaydı. Duvar kağıtlarının görselliğine bayıldım.














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder