16 Haziran 2011 Perşembe

ŞAPKASIZ ÇIKMAM ABİ!


Şapkalar her sezon bizi korurken stilimize de ilham veriyor. bir kaç sezondur öne çıkan şapkalar artık korunmaktan öte terfi etti. Yaz modasına dalışından belli podyumlarda en gözde tasarımlara eşlik eden şapkalar artık şıklık yarışında sezonun en hit parçası tabi Marc Jacop, Prada, Missoni ye ilham veren Meksika ateşi kavurucu sıcaklara bol gölge katan sombrero'lar Prada rengarenk çizgilerle içimizi ısıtıyor. Missoni kare formuyla gizem katıyor. En cesur Marc önünden çek şunu güzelliğin çıksın diyor.




Festival şıklıklarının gözdesi hasır şapkalar erkeksi ve maskülen havalar biraz safari ruhu ve Panama şapkalar sezonun gözdesi, şıklığınızı tamamlayıcı unsur aksesuarlarınızdır. Stilinize en yakışan tercihleri yaparak kafanızı koruyun.



Sezonun moda alarmı diyebileceğimiz hiti Eşarplar saçınıza türlü oyunlarla bağlayacağınız eşarplarınızla geçmişin izlerini stilinize taşıyın. D&G bu işi banda ile üstlenmiş ama en çok kızıl kumlarda çölden ilham alan Giorgio Armani'yi beyendim. Etnik ezgileri plaj şıklığınız da çok faydalı olacak.



Geniş volalanlar ve ya fötr şapkalar herkese yakışan bir şapka vardır. Stillinize yakışanı bulmak için kafanızı kullanın.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder