11 Kasım 2011 Cuma

OYUN - SİDİKLİ KASABASI


Sidikli Kasabasına hoş geldiniz beyler bayanlar burası bildiğiniz kasabalara benzemez burada tuvaletin varsa devlete para ödemelisin .Neden mi? Çünkü bütün suyu tükettin. İstanbul devlet tiyatroları perdelerini açtı. Bilet bulmak çok zor erkenden karar vermeli ve biletinizi almalısınız benden söylemesi geçtiğimiz haftalarda izlediğim Sidikli Kasabası bir müzikal ve konusu itibari ile ekolojik dengeyi ve insanların dünyaya verdikleri, zararlar yüzünden tükenen en elzem ihtiyaç olan "Su" konusunu ele alıyor.  Eğlenceli bir yolla akıllarımıza kazıma niyetiyle!

Ünlü Brodway müzikali Sidikli Kasabası 
Sömüren devlet adamları fakirleşen toplum ve isyan ayaklanma hepsi bu oyunda barındırıyor. Evlerde yasaklanan ve dışarıda özelleşen tuvaletler ile halk yoksullaşıyor. Bir yanda halkın ayaklanması, bir yandan da iki genç aşkları ile renkli,çok sesli bir oyun. Ne izlesem diyenler ajandanıza not edin.






1 yorum:

  1. Çok çok güzeldi.Özellikle Hope'u oynayan Ceren Gündoğdu'dan gözlerimi alamadım.Ülkede böyle yetenekler varken yarı zamanlı fahişelik yapan manken kırmalarını tv'lerde "oyuncu" diye lanse etmeleri üzücü.Selamlar..

    YanıtlaSil