26 Ocak 2012 Perşembe

2012 WINTER THE COLOR





Önümüzdeki kış da renkler bizi terk etmiyor. Kışın kasvetli havalarını, renkli paltolarla canlandırmaya devam edeceğiz. 2012 Sonbahar-Kış için Proenza Schouler, Preen, Dsquared renkli bir kış geçirmemizi dilemiş adeta. Patlamış renk efektleri, dağcı stili Proenza'nın referansları tüvit ceket,kapitonelerin yanı sıra oversize hatlı parçalar koleksiyonun hakimiyetinde  yeşil-mavi kontrastının uyumu ise ağırlık noktası olmuş koleksiyonun renkli pantolonlarınızı dolaplarınızın, ön sıralarına yerleştirin hanımlar bu kış ve gelecek kış çok kullanacaksınız.






Dsquared için, Dan ve Dean ikilisi renklerle en yaramaz koleksiyonu hazırlamış. Asi, haylaz kızları elbiselerle seksi görünürken, bilekten biten pantolonlarla yaramaz oğlan çocuğunu andırıyor.  Etek boyları ise ne çok seksi ne de mütenasıp sivri burun her zaman arzu nesnesidir. Biz kadınlar için Dsquared'de bu zaafımıza cevap veriyor. Yeşil-Mavi ikilisinde yana olan tasarımcılar bu ikilinin yeni hitlerden olacağını gösteriyor.







Bu kışın favori rengi turunçgiller gelecek kış da favori Preen koleksiyonun her parçasını gar-dolabıma atmak istiyorum.  Geometrik kesimlerle birleşen renk oyunları, klasik pantolon kalıpları, siyah ile kombinlenen her parça çok şık. Minimalist kesimleri renklerle zenginleştiren tasarımcı  mavi, için özel bir ilgi göstermiş desenlerle zenginleşen elbiseler gündüzden geceye geçerken kurtarıcı adeta. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder