19 Nisan 2012 Perşembe

TREND - TAKIM RUHU




Bu sezonun en rahat stil trendi sportif parçalar. Sezon da öne çıkan file ve neopren kumaşlar modacıların hayal dünyasında her şekle bürünürken, hızlı yaşamın koşuşturmacısında bu rahat parçalar kurtarıcımız oluyor adeta. Alexander Wang, file ile çiçek desenini bir uygulayarak yaz sezonun motorcu sülietlerini yaratırken, Hakan Yıldırım seksapellikten ödün vermeyen hanımlara detaylarla sihirli dokunuşlar da bulunuyor. Bu modanın öncüsü Isabel Marant rahat stilini podyuma taşıyarak modanın lüks algısını kırıyor. Basit bir t-shirt ve pantolonla da şık olunabileceğini gösterirken Ayaklarımıza sonsuz acı veren topukluları atmamızı sağlıyor. Yeni trend artık şık parçaları, sneakersla kombinlemek.






Salaş kazaklar ile şık etekleri kombinlerken, yelek ve kasket detayları ile maça çıkmaya hazır duruşlar sergilenen sokak stilleri. Bu modayı çok sevdi. Küçük retro bodylerinizi, fermuar detaylı streç eteklerle kombinlemek çok seksi gösteriyor. Deri yaz sezonunun da favorisi, geniş paçalı pantolonlar, şerit detaylı parçalar bu modanın en kullanışlı parçaları .

  Topuklularınızla salaş sweatleri, giyinmek çok cool gösterir. Sırt çantaları bu modanın olmazsa olmaz aksesuarı. Halat detaylı aksesuarlarla kollarınız süslemeyi de ihmal etmeyin.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder