21 Mart 2013 Perşembe

MBFWI BEST SHOW | Ece gozen-Begum salihoglu-Ozlem kaya





Ece Gözen ismi sanırım uluslararası arenada duyacağımız bir isim olacak o kadar gelecek vaat ediyor ki tasarım dengesi sportif ama couture anlayışı ile. Çok genç olmasına rağmen çıkardığı her koleksiyon yıllardır bu işin içinde gibi hissettiriyor. Bütün övgüleri hak eden isimler arasında teknolojiyi tasarımlarında kullanmayı seviyor ve bunun dozunu da iyi ayarlıyor. Studio sunumundaki her parça benim için giyecekler listesinde.






Moda haftasının ihtişamını Begüm Salihoğluyla oluşturuyoruz. Couture, işcilik, zarafet hepsi koleksiyonun içinde yer alıyor. Bütün detaylara özenilmiş, pudra renklerin hakim olduğu koleksiyon şifon dantelin flörtsüz birlikteliği düğüm detaylar.  Kırmızı halıda artık kimin tercih edileceğini gösteriyor.





Fotoğraf: Eda Nakıboğlu,Hayatını tasarla



Özlem Kaya başarısını hep bir üst sıralara çıkıyor. Look hakimiyeti, başarılı bir styling ile her parçada tasarım dokunuşlarını görebiliyoruz. Özellikle de yenilikçi kumaş anlayışına sahip iki sezon önce neopren ile sergilediği başarı daha sonra file detaylarla devam etti. Şimdi ise kapitone ile kışı sıcak görüyor. Zorlayıcı parçalar da var kaba duran ama bu kadar iyinin içinde kötülükleri görmezden gelebiliyoruz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder