14 Temmuz 2014 Pazartesi

Bozcaada 1.Days


Herkese merhaba geçtiğimiz hafta sonu gittiğim Bozcaada tatilimi Instagram’dan takip edenler biliyor. Instagramda kısa kısa notlarla bol bol fotoğraflar paylaştım gidecekseniz. Rookieicon hesabımdan bakmanızı tavsiye ederim. Tabi blogda bu harika tatilimi uzun uzun yazacağım. Bol bol Bozcaada postu göreceksiniz blogda

İlk günün yorgunluğunu Maya Resturan'da kahvaltı keyfi ile attık. Biliyorsunuz kahvaltı benim için bir aşk hatta kahvaltı fotoğraflarını paylaştığım tumblr adresimde sizlere ilham vermeye çalışıyorum. Kahvaltiaski.tumblr.com takibe alın.

Maya’nın mekan olarak Bozcaada’nın merkezine uzak kalıyor. Mekanın hem sahibi hemde aşçısı Selçuk bey’in eşi ile yaşadığı evi burası, yemek yapma zevkini Şelçuk bey, gelen konukları ile paylaşıyor. Harika bir bahçesi var. Üzümlerini kendi yetiştirip şarap yapıyor. Akşamları da et ve balık menüleri ile misafirlerini ağırlıyor. Kahvaltısı oldukça zengin, kendi ev yapımı ekmekleri ve reçelleri çok lezzetli konukları ile sohbet etmeyi seviyorlar biz çok keyif aldık. Bir daha ki gidişimizde akşam yemeği tercihimiz olacak ve harika bir tatlıları varmış biz kahvaltının doyuruculuğundan tadamadık ama siz giderseniz yiyin.

Detaylı Bozcaada notlarına kadar ilk günün kahvaltısı ile kıyafet tercihimle idare edin.






Top LCW - Pants Topshop - Sunglasses Ray-ban - Sneaker Nike airmax 





FACEBOOK      *      BLOGLOVIN      *      TWITTER





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder